Oplev Hven på bedste vis

Vens Cykeludlejning er her for at gøre din dag mere spændende. Her kan du læse om, hvordan og hvorfor du skal opleve Hven på cykel.

Åbningstider

1. maj – 29. juni:
09:00 – 16:45

30. juni – 19. august:
09:00 – 18:15

20. august – 30. september:
09:00 – 16:45

Kontakt

+ 46 (0) 418 72 250
info@venscykeluthyrning.se

Adresse

Vens Cykeluthyrning AB
Landsvägen 20
26013 Sankt Ibb

Priser fra 80 kr!

BOOK HER

Vi har ca. 1.500 cykler til leje i forskellige modeller og i alle størrelser.

Når du kommer til Ven med færge, finder du Vens Cykeludlejning på højre side over den første bakke, hvis du følger hovedvejen. Det er ikke længere end 300m at gå, og du kan ikke gå glip af det!
Vi har ca. 1500 cykler til leje, og vi reserverer kun 50% af sortimentet her på hjemmesiden, resten af cyklerne kan lejes på stedet, og vi accepterer de mest almindelige kreditkort. Der er også en kiosk, hvor vi sælger is, sodavand, kaffe og slik samt et toilet, der er gratis for vores kunder.

Fra et cykelperspektiv
kan du få mest muligt ud af,
hvad den fine ø har at tilbyde!

Hvis du har en klapvogn eller lignende, som du ikke ønsker at tage med på øen, vil vi være glade for at tage vare på disse i løbet af dagen. På vores bagside er de sikkert dækket.
Vi har også en række hjelme, som vi udlåner. Vi anbefaler dog altid, at din egen hjelm inkluderes, især for de små børn, da forsyningen kan være begrænset.

Cyklerne er nummereret og opstillet i grupper på 50 ifølge tegn på vores cykelparkering. Når du lejer en cykel, får du en nøgle med en nummereret bakke, så kigger du op på cykelstativet, der dækker dit nummer.
Inden for hvert cykelstativ søger du cyklen med samme nummer som den på din bakke.
Alle vores cykler har en hurtig forbindelse, og du kan nemt hæve og sænke sadlen på egen hånd.

Vi har cyklen som passer præcis til dit behov!