https://www.youtube.com/watch?v=-VgJ39cl-UQ

Backafallsbyn

Spirit of Hven

Se hele filmen

Spirit of Hven

4-stjernet hotel og konference facilitet

Spirit of Hven Backafallsbyn et 4-stjernet hotel og konferencecenter med destilleri, restaurant, bar, spa, boutique og en af Sveriges førende whiskybarer.

Spirit of Hven

Destilleriet

Destilleriet, Spirit of Hven, er enestående i verden!
Hven har en af verdens mindste kommercielle Pot Still destillerier og laboratorier. Spirit of Hven tilbyder guidede fremvisninger af destilleriet. Book dit besøg til en unikke gourmetsmagning. Gourmetsmagningen bliver en erindring for livet med unikke produkter fra destilleriet Spirit of Hven.

Konference på smukke Hven

Konference

Backafallsbyns konferencecenter er placeret ved den berømte, af Gabriel Jönsson, omsugne Backafallen. Naturen, miljøet og de aktiviteter, som denne usædvanlige ø kan tilbyde, skaber gode betingelser for en vellykket konference. Den karakteristiske ø-følelse bidrager til et positivt og inspirerende miljø, som mange vælger at vende tilbage til.

Der tilbydes dagskonferencer samt helpensionspakker, der er skræddersyet til dine egne behov og ønsker. Intet er umuligt hos Spirit of Hven, Backafallsbyn, standardarrangementer og gruppearrangementer som deres velkendte whiskysmagninger, som alle er meget populære. Alle gæster er imidlertid forskellige, og der lægges stor vægt på at forme pakkerne efter kundens egne behov.

SPIRIT OF HVEN – ORGANIC GIN

Spirit of Hven organisk gin fremstilles lokalt, og kun med de bedste råvarer!

Smag den i baren eller på en af deres populære rundvisninger

Spirit of Hven

Laboratoriet

Spirit of Hven's laboratorium har siden i midten af 2000'erne etableret sig som et respekteret og velanset laboratorium til analyser og rådgivning omkring de udfordringer, som fødevareindustrien står over for. Ikke mindst når det gælder alkoholholdige drikkevarer.

Spirit of Hven

Konsulentvirksomhed

Spirit of Hven Consultancy arbejder som konsulenter med sikkerhedsrevisioner, skræddersyet kemisk proces teknologi, igangsætning af ny teknologi og projektledelse. Opgaver omfatter alt fra delprocesser til nøglefærdige koncepter. Ved at slutte sig til Allen Associates i et unikt samarbejde skaber Spirit of Hven muligheden for drikkevareproducenter over hele verden til at kvalitetssikre deres proces og deres produkter. Gennemført akkrediterede analyser og garanteret fortrolighed.

Kontakt

Norreborgsvagen 55
26013 Sankt Ibb
Skåne Län, Sweden

Tel: +46 418 44 99 99