Bestilling og bekræftelse

En bestilling er bindende, når den bekræftes. Idet der dermed er indgået en aftale. Når du bestiller en billet, bliver bookingbekræftelsen sendt til den e-mailadresse, der står angivet ved bestillingen. Ved ombordstigning skal bookingbekræftelsen fremvises. Det er den rejsendes ansvar at kontrollere at alle informationer er korrekte. Er der fejl eller behov for ændringer til bookingen, er det den rejsendes ansvar at kontakte Kundeservice hurtigst muligt.

Betaling og afbestilling

Ved booking på vores hjemmeside debiteres gæstens kontokort/kreditkort. Billetter, der er købt online via vores hjemmeside kan ikke refunderes .

Gælder for grupper

Ved booking via telefon eller mail, skal reservationsbeløbet være indbetalt senest 14 dage før afgang. Ved betaling via faktura skal bookingnummer samt bestillerens navn angives. I er ikke garanteret en plads på færgen, hvis ikke dette er gjort.

En forudbestilt pladsbillet, som endnu ikke er betalt, kan afbestilles senest 14 dage før. Ved for sen afbestilling opkræves aftalens fulde beløb.

Aldersgrænse og ordensregler

Vi gør opmærksom på, at der ikke serveres alkohol til personer under 18 år. ID er påkrævet.

Medbragt mad må ikke nydes ombord.

 

Specielle ønsker

Har du nogle specielle ønsker i forhold til mad (vegetarisk, glutenfri, m.m.), pladser eller andet, skal dette angives ved bestillingen. Vi kan ikke garantere at alle ønsker imødekommes, men vi vil altid gøre vores bedste.

 

Force majeure

Strejke, lockout, ildebrand, betydelige begrænsninger af leverancer eller andre forhold uden for selskabets kontrol, berettiger os til at aflyse bookingen uden forpligtelse til at betale erstatning.

 

Øvrigt

Vi gør alt for at informationerne på vores hjemmeside er aktuelle og korrekte. Vi påtager os intet ansvar for tab, der er opstået direkte eller indirekte som følge af brugen af disse oplysninger og/eller vores hjemmeside.

Cykler, der medbringes på færgen, stuves bedst muligt, men vi påtager os ikke ansvar for skader på cykler, der sker under sejladsen.

 

Beskyttelse af personoplysninger (GDPR-forordningen)

Der indsamles kun de for processen nødvendige personoplysninger. Det er kun de personlige oplysninger som du afgiver, når du foretager en forespørgsel om bestilling eller notering, tilmelder dig et nyhedsbrev eller på anden måde viser interesse for vores forretning gennem besøg eller anden frivillig kontakt.

Refunderings & afbookningspolitik