House of Ven

Overnatning og restaurant ud over det sædvanlige

Gennemgå dine muligheder for at opleve Hven på den bedst mulige måde!

Restaurant

Nyd de skandinaviske klassikere

Her fortolker kokkene de skandinaviske klassikere med et moderne og opdateret udtryk. De fortaler det lokale og nære og kombinerer tradition med nye påvirkninger, der sikrer en ægte madoplevelse for alle madelskere. De har fantastiske lokale råvarer og det kan smages. De gør alt lige fra bunden. Det stimulerer deres stolthed, der dufter af ægte mad i deres køkken.

Her nyder vi fortiden helt inde i fremtiden.

Bo på Hven

At bo på Hven's prestigefyldte kro

Vi mærker fortiden på Turistgården - House Of Ven. Det er en væsentlig del af oplevelsen og grunden til, at vi vælger at leve her. Alt er ikke perfekt og originalt autentisk, men atmosfæren bor i væggene. Her lever man med en passende holdning til udstyr og faciliteter, mens du nyder den skånske ``skærgårdsatmosfære``, omgivelserne og tiden sammen.

Konference

Her findes tid og ro

En stor del af formålet med at mødes væk i et nyt miljø er at styrke båndene mellem os. På Turistgården - House Of Ven, får du en god afstand til de bymæssige og højteknologiske miljøer, som mange bor og arbejder i dagligt.

Her kan tiden og roen omkring dig give den ekstra energi og kraft, du har brug for at mødes og sikre fremtiden. At mødes her på øens mest centrale beliggenhed giver dig adgang til naturen og hele oplevelsen på Hven.

På Turistgården - House Of Ven modtages små, intime grupper i tætte omgivelser og større menigheder med op til 90 deltagere i samme lokaler. Vi kan hjælpe med sjove aktiviteter, arrangementer og teamdannelse efter dine ønsker og behov.

Fest & Bryllup

Fejring på vidunderlige Hven

Det er garanteret med ekstra farve til festen når du inviterer gæster til vidunderlige vens berømte kro Turistgården - House of Ven.

Uden Turistgården vil du sandsynligvis ikke have nogen fest overhovedet. De ønsker at hjælpe med at skabe den rigtige fest, som du og dine gæster ser frem til, nyder og husker.

Der er en grund til at fejre, og du bør vælge Turistgården, fordi du ser at dette særlige miljø, personalet og maden kan bidrage med den helhed, der gør din fest til den vidunderlige mindeværdige begivenhed, du har ønsket.

Bo på Hven's prestigefyldte kro

En atmosfære som ingen anden

Med en skøn atmosfære og følelsen af fortiden på Turistgården - House of Ven mærker man en af de væsentligste grunde til, at stedet er et besøg værd!

Book overnatning direkte her
Turistgården - House of Ven

Restaurant, Hotel, Fest m.m.

Turistgården har gennem årene trukket folk til Hven fra nær og fjern. En unikt sted for afslapning på vidunderlige Hven.

Kontakt

Landsvägen 193
260 13 Sankt IBB
Sweden

Tel: +46 (0)418 721 26