Paviljong 1916

– Butik for sjæl og hjerte

"Jeg vil hjælpe og inspirere dig og alle andre glade og nysgerrige turister, sommergæster og øboere i alle aldre til at "pryde" dig selv, dit hjem, din have, din kærlighed og dine venner med omhu i et inspirerende have- og havemiljø, når solen skinner."

Vi håber, at du vil finde noget, du kan lide, kan nyde og være tilfreds med fra dit besøg på vores dejlige ø.
Velkommen!

Paviljong 1916Nilla

Om Paviljong 1916

Paviljong 1916 dreves af Gunilla, som har boet på Hven siden 2008 sammen med sin mand Pelle. De nyder alt positivt i det “lille” samfund, roen og stilheden, bølgestøj og nærhed til naturen. Et miljø, der flirter med din kreativitet. Nye sider og udfordringer opstår. Deres gamle dejlige hus tager lidt tid, og bliver genoprettet lidt hvert år.

Den 2. juli 2011 startede de deres sommerbutik, Paviljong 1916.

Det var en faldefærdig hytte til opbevaring, der havde været på plottet og forfaldet i løbet af de sidste 20 år. Men charmen og alle de fotograferende turister satte myrer i deres hoveder, og tanken udviklede sig.

Den blev kaldt populært for Pavillonen, og i det rådne gulv fandt vi aviser fra 1916, og dermed blev navnet til.

Idéen var en sommerbutik i turistsæsonen med forskellige sommervarer, lidt slik, nogle sommerjuice, men nu blandes der gamle og nye varer, efter sæsonernes årstid i stedet.

“Landfølelse, bølger, stilhed, kreativitet, glæde, natur, fotografi, historie … osv. Leder du efter en af disse?” Så skal turen gå til Hven siger Gunilla.

Nilla og Pelle glæder sig til at byde gæster velkommen i Paviljong 1916.

Åbningstider

Normalt når solen skinner…….
og måske nogle gange når det regner,
og måske åbner vi tidligere eller
lukker senere…… måske……

Kontaktinformation

Paviljong 1916
Tlf.: 073-8013670
Mail: [email protected]
Bäckviken 8
260 13 St Ibb
Skåne Län, Sverige
Facebook
Instagram